Hubungan Antara Gaya Keibubapaan Dengan Penghargaan Kendiri Dan Resiliensi Remaja Dari Keluarga Ibu Tunggal - Hizral Tazzif Hisham; Mohd Hamidi Ismail; Hairul Hazizi Hamzah; Roslee Ahmad; Aqeel Khan; Lokman Mohd Tahir; M.Al Muzammil Yasin (Universiti Malaysia Sabah, 2024)
Non-Indexed Publication