Tafsir Pimpinan Ar-Rahman: Tinjauan Terhadap Unsur Kesopanan Dalam Sosiolinguistik Melayu - Nasimah Abdullah; Lubna Abd Rahman; Norfazila Ab. Hamid (Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor, 2024)
Non-Indexed Publication