Penggunaan Bahan Dari Haiwan Di Dalam Kitab Perubatan Melayu Dari Perspektif Budaya Dan Agama - Muhammad Widus Sempo; Nurulwahidah Fauzi; Syed Ahmad Tarmizi Syed Omar (Perpustakaan Negara Malaysia, 2024)
Non-Indexed Publication