Tahap Keberkesanan Gamifikasi Global Halal Game (GHG) Dalam Kalangan Peserta Program Halal Eksekutif Profesional - Mohammad Najib Jaffar; Azman Ab Rahman; Mohamad Anwar Zakaria; Mursyid Junaidi Mohd Faisal Yeap; Muhammad Faiz Abd. Shakor (Penerbit Universiti Teknologi Malaysia, 2024)
Indexed by MyCite