Aplikasi Model Hafazan al-Qur’an Ulul Albab di Sekolah Imtiaz Terengganu - Wan Ahmad Zakry Wan Kamaruddin; Azmul Fahimi Kamaruzaman; Firdaus Khairi Abdul Kadir (NUNGEMILANG ENTERPRISE, 2024)
BITARA International Journal of Civilizational Studies and Human Sciences Volume 3 Issue 3 Page (1-33)