Kemahiran Membaris Dan Membaca Kitab Tafsir Al-quran Al-azim Dalam Kalangan Pelajar Universiti Sains Islam Malaysia - Rabiah Abdul Rahman; Ros Mahwati Ahmad Zakaria; Siti Nor Baya Mat Yacob; Siti Nor Azhani Mohd Tohar; Khadijah Muda (Fakulti Pengajian Islam, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2024)
Non-Indexed Publication