Pusat Manuskrip Madrasah Al-ahmadiah Ali-slamiah Di Narathiwat Thailand: Kajian Bibliometrik Terhadap 70 Manuskrip Quran - Syed Najihuddin Syed Hassan; Abdulloh Salaeh; Nidzamuddin Zakaria; Norhasnira Ibrahim; Nurul Izzatul Huda Mohamad Zainuzi (Global Academic Excellence, 2024)
Non-Indexed Publication