Improving The Embalming Protocol Under Non-ideal Conditions - Mohd Azrul Asuad Mohd Zain; Mohd Hairulhisyam Ngatiman; Fadlul Azim Fauzi Mansur (Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), 2024)
Non-Indexed Publication