Analisis Tematik Pemakanan Dan Gaya Hidup Sihat Berasaskan Nutrigenomik Berdasarkan Tafsiran Ayat 31 Surah Al-a’raf - Robiatul Adawiyah Mohd @ Amat; Norzulaili Mohd Ghazali; Nurulwahidah Mohd Fauzi (Penerbit UNISZA, 2024)
Indexed by MyCite