Keperluan Bahasa Arab dan Komponen Utama Pembangunan Aplikasi Smart Mobile untuk Pelancongan Islam di Selangor: Satu Kajian Literatur - Mohammad Imran Ahmad; Mohammad Najib Jaafa; Ahmad Syukri Adnan; Naqibah Mansor (KUIS, 2024)
Non-Indexed Publication