Terapi Penagihan Dadah Berasaskan Akidah Melalui Model Psikospritual Holistik: Kajian Kes di Inabah Labu - Abdulloh Salaeh; Syed Najihuddin Syed Hassan; Mohd Zohdi Mohd Amin; Maisarah Saidin; Adnan Mohamed Yusoff; Mahsor Yahya (Academic Inspired Network, 2024)
Indexed by MyCite