Petunjuk Rasulullah SAW Dalam Penentuan Prosedur Standard Operasi Bagi Mencegah Penularan Pandemik Covid-19 - Amran Abdul Halim; Shumsudin Yabi; Abdulloh Salaeh; Mesbahul Hoque; Helimy Aris; Mohammad Fahmi Abdul Hamid (Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM), 2024)
Indexed by MyCite