Pembinaan Modul Pendidikan Al-quran Untuk Pelajar Pintar Berbakat: Pendekatan Di Kolej Permata Insan - Ahmad Bazli Bin Ahmad Hilmi; Zulkarnin Zakaria; Mahiz Spawi (Usuli Faqih Research Centre PLT, 2024)
Non-Indexed Publication