Tahap Keberkesanan Pengurusan Dana Ke Atas Aktiviti Pencegahan Jenayah Dan Pencegahan Dadah Dikalangan Pertubuhan Yang Berdaftar Di Bawah Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Malaysian (JPPM) - Nik Azmi Nik Omar; Wan Zainul Azam Khamid; Nur Izzati Nadia Mohd Dzolkifli; Norazam Mohd Noor; Norhayati Rafida Abdul Rahim; Mohamad Isa Amat; Khairunneezam Mohd Noor (Kementerian Dalam Negeri, 2024)
Edisi Khas Tahun 2021 (pages:129-160)