Motivasi Intrinsik: Isu Dan Cabaran Dalam Mengekalkan Hafazan Al-quran Dalam Kalangan Pelajar USIM - Hayati Hussin; Muhammad Hafiz Saleh; Abd Rahman Abd Ghani; Abdul Rahim Ahmad (Jabatan Tahfiz al-Quran dan al-Qiraat, Fakulti Pen, 2024)
Vol. 4 No. 2 (2021): QIRAAT: The Al-Quran and Contemporary Issues Journal