Penterjemahan Unsur Budaya Kebendaan Dalam Al - Quran Ke Dalam Bahasa Melayu: Analisis Komponen Makna - Arnida A. Bakar; Sulhah Ramli; Akmal Khuzairy Abd. Rahman (WorldConferences.net, 2024)
Indexed by MyCite