Perbandingan Silibus Pengajian Miftahul Ulum, Sri Petaling dengan Fakulti Pengajian Peradaban Islam (FPPI), Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor (KUIS) dan Sumbangan terhadap Pengajian Hadis di Malaysia - Rosni Wazir; Md Noor Hussin; Kamal Azmi Abdul Rahman (Fakulti Pengajian Peradaban Islam, KUIS, 2024)
Indexed by MyCite