Isu Dan Masalah Akidah Dan Syariah Dalam Pengubatan Spiritual Islam Di Kalangan Masyarakat Islam Di Malaysia - Ahmad Najaa' Mokhtar; Muhammad Khairi Mahyuddin; Abdul Rahim Zumrah; Rosidayu Sabran; Mohd Rumaizuddin Ghazali; JahidHj. Sidek; Mahyuddin Ismail (IAI Al-Mawaddah Warrahmah Kolaka, 2024)
Non-Indexed Publication