Penambahbaikan Pengajaran Hafazan Ayat Mutashabih Lafaz: Kajian Di Darul Quran, JAKIM Dan Jabatan Al-Quran Dan Al-Qiraat KUIS - Abd Muhaimin Ahmad; Muhammad Hafiz Saleh; Muhammad Arif Musa; Norakyairee Mohd. Raus; Khairul Anuar Mohamad (Usuli Faqih Research Centre PLT, 2024)
Non-Indexed Publication