Pengajian Hadis Tradisional Dan Moden: Tinjauan Awal Literatur - Ahmad Zubir Rosdi; Syed Najihuddin Syed Hassan; Nurul Asiah Fasehah Muhamad (Usuli Faqih Research Centre PLT, 2024)
Non-Indexed Publication