Penerapan Elemen Qalb Dalam Modul Latihan Dan Kepimpinan: Kajian Awal Terhaadap Pembinaan Modul Berasaskan Qalbu Di USIM - Norlela Yacob (Pusat Pengembangan Integrasi Ilmu Naqli dan Aqli (USIM), 2024)
Non-Indexed Publication