Komunikasi Pembangunan Komuniti, Kebersihan dan Penyelenggaraan di kalangan Pertubuhan Berdaftar Di Bawah JPPM - Norhayati Rafida Abdul Rahim; Khairunneezam,Mohd Noor; Mohamad Isa, Amat; Norazam Mohd. Noor; Nur Izzati Nadia, Mohd Dzolkifli (USIM PRESS, 2024)
Indexed by MyCite