Pelaksanaan Al-Tawriq (kaedah Kecairan) Ke Atas Tanah Komersial Wakaf: Kajian Kes Di Pulau Pinang - Fuadah Johari; Hydzulkifli Haji Hashim; Nur Atika Atan (Lembaga Zakat Negeri Kedah, 2024)
Non-Indexed Publication