Kajian Tinjauan Sumber Pembelajaran Al-Quran Dalam Masyarakat Cina Muslim Di Malaysia - Ma Yu Long; Kabiru Goje; Nurul Izzatul Huda Mohamad Zainuzi; Syed Najihuddin Syed Hassan; Abdulloh Salaeh; Robiatul Adawiyah Mohd @ Amat; Walid Mohd Said (Academic Inspired Network, 2024)
Indexed by MyCite