Kesesuaian Kandungan Buku Iqra' Braille 2 Kepada Golongan Oku Penglihatan Sebagai Asas Mempelajari Al-quran - Kauthar Abd Kadir; Mahyuddin Hashim; Norakyairee Mohd. Raus; Nurul Asiah Fasehah Muhamad; Noornajihan Ja‘afar; Adnan Mohamed Yusoff; Nur Badriah Binti Omar (Academic Inspired Network, 2024)
Non-Indexed Publication