Teks Prosa Zarzuriyyat Ibn Fakhaar: Analisa Korpus Bertema Berdasarkan Teori Medan Makna - Hishomudin Ahmad; Norfarhana Abdul Ghafar; Munjid Mustafa Bahjat (Global Academic Excellence, Malaysia, 2024)
Non-Indexed Publication