Metodologi Hadis dalam Karya Al-Bayan Pada Ta’wil Ayat-Ayat Al-Quran Karangan Abdul Aziz Salam - Wahyu Hidayat Abdullah; Mohamad Rozaimi Ramle; Muhammad Mustaqim Mohd.Zarif (Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI), 2024)
Perspektif: Jurnal Sains Sosial Dan Kemanusiaan (Special Issue) 1 (2017),(38-45)41 ISSN 1985-496X /eISSN 2462-2435