Isu Dan Cabaran Pendidikan Pondok Dari Lensa Pegawai Jabatan Dan Majlis Agama Islam Negeri Di Malaysia - Maziahtusima Ishak; Siti Rugayah Hj Tibek; Zulkiple Abd Ghani; Mohd Muzhafar Idrus; Hazlina Abdullah; Amir Husin Mohd Nor; Noor Saazai Mat Saad; Ramiaida Darmi; Adibah Sulaiman @ Mohamad; Setiyawan Gunardi; Noornajihan Ja‘afar; Noor Azizi Ismail; et al. (Global Academic Excellence, 2024)
Indexed by MyCite