Strategi Pembangunan Aspek Kesejahteraan Kendiri Bagi Mendepani Tekanan Akademik Semasa Wabak Covid-19 - Abdul Rashid Abdul Aziz; Amin Al Haadi Shafie; Umi Hamidaton Mohd Soffian Lee; Raja Nur Syafiqah Raja Ashaari (Malaysian Journal of Social Sciences and Humanities, 2024)
Indexed by MyCite