Perbezaan Kaedah Tilawah Al-quran Secara Bersemuka Dan Tidak Bersemuka Dalam Kalangan Pelajar Di Era Pandemik Covid-19 Dan Endemik - Nawwarah Binti Rahiman; Rahmah Hayati Binti Musa; Siti Nabilah Binti Mohd Ali; Syed Najihuddin Syed Hassan; Mohd Zahir Abdul Rahman (Pengajaran Teras KUIS, 2024)
VOL 9 BIL 2