Pembangunan Perisian Interaktif Buku Audio Pendidikan Islam Sekolah Menegah Kebangsaan (i- Talk Pismen): Satu Kajian Keperluan Bagi Murid Bekeperluan Khas Masalah Pengihatan. - Nurutthoilah Mohd Nabil; Noornajihan Jaafar; Norakyairee Mohd Raus; Nursyahirah Wahidah Masrom (Zes Rokman Resources, 2024)
Non-Indexed Publication