Kesunyian Dalam Kalangan Warga Emas: Praktik Semasa Dan Solusi Dari Risalah An-nur - Noornajihan Ja‘afar; Rezki Perdani Sawai; Shah Rizul Izyan; Celal Akar (AL HIKMAH RESEARCH & PUBLICATION CENTRE, 2024)
Vol. 4 No. 3 (2021): August 2021