Terapi Psikospiritual dalam Rawatan Penagihan Dadah: Kajian Kes Pondok Remaja Inabah 1 Malaysia - Maisarah Saidin; Syed Mohammad Chaedar Syed Abdurrahman Al Yahya; Abdulloh Salaeh; Mohd Zohdi Mohd Amin; Syed Najihuddin Syed Hassan; Adnan Mohamed Yusoff (Academic Inspired Network, 2024)
Indexed by MyCite