Penerapan Identiti Nasional Melalui Sejarah: Membina Kelestarian Insan Dalam Kalangan Generasi Muda - Siti Nor Azhani Mohd Tohar; Fauziah Ani; Asbah Razali (Penerbit UTHM, 2024)
JOURNAL OF TECHNO SOCIAL VOL.11NO.1(2019)54-60