Analisis Perundangan bagi Undang-Undang Keterangan Mahkamah Syariah terhadap Dokumen Digital sebagai Kaedah Pembuktian dan Kebolehterimaannya dalam Prosiding Mahkamah - Mohamad Aniq Aiman Alias; Wan Abdul Fattah Wan Ismail; Ahmad Syukran Baharuddin; Lukman Abdul Mutalib (KUIS, 2024)
Vol. 11 No. 2 (2021): Journal of Management and Muamalah