Pola Penggunaan Kamus Dalam Proses Pembelajaran Bahasa Arab: Satu Tinjauan Terhadap Pelajar Pusat Tamhidi, Universiti Sains Islam Malaysia - Ahmad Asyraf Mat Ali; Mohd Naser Mohd Sabri; Mohamad Hazwan Abdul Rahman; Nurul Khadijah Mohamad; Mohamad Shukri Yazid (Usuli Faqih Research Centre PLT, 2024)
Non-Indexed publication