Analisis Padanan Perkataan Al-khianah Dalam Terjemahan Melayu (khianat) Bagi Novel Al-liss Wa Al-kilab Karya Naguib Mahfouz - Nurhasma Muhamad Saad; Yuslina Mohamed; Wan Moharani Mohammad; Muhammad Marwan Ismail (Pusat Pembangunan Penyelidikan, Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor (KUIS), 2024)
Volume: 15 Isu : 2 (page: 63-73)