Prosedur Terjemahan Unsur Alam dalam Puisi Unshudat Al-Matar Karya Badr Shakir Al-Sayyab - Nurhasma Muhamad Saad; Wan Moharani Mohammad; Yuslina Mohamed; Muhammad Marwan Ismail (Pusat Pembangunan Penyelidikan, Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor (KUIS), 2024)
Indexed by MyCite