Penyebaran Fahaman Bertentangan Akidah Islam Di Media Sosial Dari Perspektif Undang-undang Dan Syariah Di Malaysia - Nurul Atira Musa; Hendun Abd. Rahman Shah (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Non-Indexed Publication