Dimensi Interaksi Penyedia-penerima Dalam Perkhidmatan Sokongan Sosial Untuk Pembangunan Syarikat PKS: Kajian Kes Majlis Amanah Rakyat (MARA) - Khairul Akmaliah Adham; Shahrizin Abdul Sarhadat; Rosmah Mat Isa (UKM Press, 2024)
Indexed by MyCite