Penggemblengan Sumber Islam Sebagai Manifestasi Utama Pembinaan Falsafah Kritikan Sastera Islam Sayyid Sayyid Abd al-Raziq: Analisis Karya Manhaj al-Islami fi al-Naqd al-Adabi - Mohd Adi Amzar Bin Muhammad Nawawi; Mohd Fahimi Zakaria (UTM Press, 2024)
Indexed by MyCite