Terjemahan Kinayah Dalam Wacana Al-quran: Analisis Teori Komunikatif Newmark - Nasimah Abdullah; Lubna Abd. Rahman; Saifulah Samsudin (Academic Inspired Network, 2024)
Journal of Islamic, Social, Economics and Development (JISED) Volume: 5 Issues: 30 [June, 2020]