Pemikiran Ekonomi Syeikh Daud Al-Fatani Mengenai Konsep Kemaslahatan dan Keadilan Dalam Kitab Fiqh Jawi (Sullam Al-Mubtadi) : Kajian Tumpuan Terhadap Kontrak Mua'wadah - Mohd Faisal Bin Mohamed; Maad Ahmad (Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor, 2024)
Volume: 3 Bil: 2