Keunggulan Kaedah Eklektik dalam Pengajaran Bahasa Arab kepada Pelajar Melayu - Maimun Aqsha Lubis Hj Abdin Lubis; Sabariah Sulaiman; Asma Abdul Rahman (Penerbit UTM Press, 2024)
LSP International Journal, Vol. 3, Issue 2, 2016, 39–49