Peranan ICT Dalam Mengendalikan Kursus-Kursus Pengajian Umum: Kajian Kes di KUIM - Nurdiana Azizan; Badrul Munir Muhammad Nur (2024)
The seminar was held on June 13th-14th, 2006 at Hotel Hyatt Regency, Johor Bahru