Keperluan Zikir Dalam Pembelajaran Menurut Manuskrip Melayu: Kajian Terhadap Mss 2906 (b) Tibyān Al-marām - Mohd Anuar Mamat; Muhammad Mustaqim Mohd.Zarif (Department of Islamic History And Civilization, University of Malaya, 2024)
Indexed by MYCITE