Persepsi Pelajar Tamhidi Syariah Dan Undang-Undang, Universiti Sains Islam Malaysia Terhadap Kursus Al-Mabadi’ Al-Fiqhiyyah: Satu Kajian Awal - Wan Amir Nudin Wan Ishak; Sanusi Shariff; Azniwati Abdul Aziz; Rasmina Hasbullah; Mohammed Akhiruddin Ibrahim; Irwan Mohd Subri; Fakhtah Farashah Suhaimi (Usuli Faqih Research Centre PLT, 2024)
Non-Indexed Publication