Pendekatan Media Massa Dan Media Baharu Dalam Menangani Isu Kesihatan Mental Dalam Kalangan Remaja - Suria Hani A. Rahman; Nurhafizah Mohd. Sukor; Rosidayu Sabran (Academic Inspired Network, 2024)
Volume: 4 Issues: 19 [March, 2019] pp.192-202] Journal of Islamic, Social, Economics and Development (JISED) eISSN: 0128-1755 Journal website: www.jised.com