Analisis Bibliometrik Terhadap Bahan Penerbitan Berhubung Kapur Barus: Meneliti Potensi Penyelidikan Terbaru - Mohd Farhan Md Ariffin; Khadher Ahmad; Mohd Yakub@Zulkifli Mohd Yusoff; ,Khalijah Awang; RozanaOthman; Monika@Munirah Abd Razzak; Raja Jamilah Raja Yusof; Nurulwahidah Fauzi; Mohd Asmadi Yakob (Jurnal Intelek, UiTM Perlis, 2024)
Jurnal Intelek (2015) Vol 10(1):12-24