Aplikasi Prinsip Animasi Exaggeration, Kemahiran Berfikir Kritis dan Kreatif serta Model Motivasi ARCS Terhadap Topik Integer Matematik Tingkatan Satu - Aizu Khalili Zohedi; Nor Hasbiah Ubaidullah; Norasikin Fabil (Universiti Perguran Sultan Idris, 2024)
Non-Indexed Publication